Excellence is our driver
Car Transport and Logistics
English

Comportament în caz de accidente

1.) Obligația de a opri:

În principiu, pentru toate persoanele care ajung la locul unui accident, există obligația de a opri (chiar dacă nu au fost direct implicate în accident).

3.)  Acordarea primului ajutor:

Trebuie să li se acorde ajutor persoanelor rănite. Dacă dvs. nu puteți face acest lucru, asiguraţi-vă că altcineva poate prelua această sarcină.

5.) Anunțarea poliției:

În cazul accidentelor cu răniți, trebuie anunțată poliția (atenție: chiar și rănile minore sunt considerate răniri ale persoanelor), chiar dacă cel implicat nu solicită acest lucru! În plus, în străinătate, poliția trebuie chemată și în cazul în care în accident sunt implicate două sau mai multe autovehicule.

7.) Anunțarea biroului / prin aplicația noastră:

Biroul trebuie anunțat în caz de accident! Indiferent dacă au fost rănite persoane sau a fost deteriorat numai autovehiculul propriu sau parapeturi ori semne de circulație. Trebuie transmise informații detaliate despre valoarea și tipul daunei. Biroul va contacta apoi clientul.

9.) Documentaţi:

accidentul cu fotografii realizate din diferite unghiuri

10.) Finalul măsurilor în caz de accident:

După adoptarea măsurilor în caz de accident descrise mai sus, contactaţi biroul și stabiliţi modul ulterior de procedură! Dacă autovehiculul dvs. nu mai poate circula, urmaţi instrucțiunile în cazul unor probleme tehnice, furt sau accident!

2.) Asigurarea locului accidentului:

Locul accidentului trebuie asigurat față de traficul de pe același sens, precum și față de cel din sens opus. Este imperios necesară amplasarea unui triunghi reflectorizant. Pe drumurile naționale, acesta se va amplasa la o distanță de 130 până la 150 de metri, pe autostrăzi la 200 până la 250 de metri.

4.) Chemarea salvării:

Dacă nu li se poate acorda suficient ajutor persoanelor rănite, se va anunța salvarea.

6.)  Nu modificați nimic la locul accidentului:

Autovehiculele implicate în accident nu se vor îndepărta de la locul accidentului sub nicio formă, înainte de sosirea poliției. Numai în acest mod se poate efectua reconstituirea accidentului. (Excepție constituie cazurile în care există un potențial pericol).

8.) Completarea raportului de accident:

În caz de accident (răspundere civilă) este deosebit de important să se completeze ÎNTOTDEAUNA un raport european de accident (chiar și atunci când poliția preia investigarea accidentului). Completați raportul cu atenție, cu litere de tipar, treceți toate datele și oferiți descrieri cât mai exacte. // Aveţi grijă:

• Dacă este posibil, obţineţi o copie a raportului poliției, sau cel puțin, notați numărul de dosar

• Aflaţi ce secție de poliție/agent a preluat cazul.

• Ambele părți implicate în accident semnează raportul

• Nu semnaţi nicio declarație de recunoaștere a culpei

• Cereţi neapărat "Cartea Verde" de la cealaltă parte implicată în accident!!